Noul coronavirus face încă o victimă, din păcate, în rândul cadrelor medicale din România. A murit medicul generalist Mihaela Florea, din Giurgiu, iar colegii, prietenii și toți cei care au cunoscut-o și i-au apreciat munca dusă până la epuizare sunt răpuși de durere.

Mihaela Florea s-a stins din viață după o grea suferință și o mare luptă cu virusul SARS COV -2, la Spitalul Colentina. Avea 48 de ani. Știrea este confirmată chiar de prietena ei, jurnalist la Reflectorul de Sud din Giurgiu, Nicoleta Croitoru, care este distrusă de pierderea unui om atât de apropiat.

”A fost un om excepțional, dedicat, ca medic de familie avea o grămadă de pacienți și pe toți i-a îngrijit cu toată dăruirea. Un om cald, un doctor responsabil și plin de viață. Păcat că tocmai ea, cea care a îngrijit în perioada asta inclusiv bolnavi COVID, a fost răpusă de aceasta boală nemiloasă. Avea toată viață înainte și mai avea atâta de dăruit…”

Înmormântarea va avea loc în comuna Oinacu-Giurgiu, locul natal al celei care a fost medicul Mihaela Florea, în data de 17 noiembrie. Sora ei – care s- a întors în urmă cu 14 zile din Spania – se va ocupa de înmormântare, împreună cu primarul Comunei Oinacu, respectând toate procedurile impuse de pandemie în astfel de cazuri.

Sursa: Realitatea de Giurgiu