Medicii voluntari aduc speranță și încredere în satele din România. Aproape 1.000 de maramureșeni au beneficiat de servicii medicale gratuite, chiar la ei în localitate.

Medicii voluntari implicați în proiectul umanitar Caravana Medicala aduc speranța și încredere bunicilor din satele României.

Vizita Caravanei Medicale în localitatea lor înseamnă, pentru mulți dintre aceștia, șansa de a beneficia de servicii medicale gratuite, la standarde europene, fără a fi nevoiți să străbată zeci de kilometri până la cel mai apropiat cabinet medical.

De luni, atunci când și-a început misiunea în județul  Maramureș, peste 700 de oameni au beneficiat de serviciile specialiștilor voluntari din cadrul acestui proiect.

Caravana Medicală oferă o gamă largă de servicii medicale precum: consultații de specialitate în domenii precum pediatrie, cardiologie, ginecologie, oftalmologie, testări și analize medicale esențiale pentru diagnosticarea precoce a diverselor afecțiuni, programe de educație pentru sănătate, destinate prevenirii bolilor și promovării unui stil de viață sănătos.

 

 
 

Sursa: Realitatea Medicala