Cătălin Botezatu a ajuns, din nou, pe mâna medicilor din Turcia, după ce în urmă cu patru ani descoperea că are cancer de colon.

Medicii din Turcia au reușit să îl salveze, iar, acum, vedeta s-a întors în spital, îngrijorându-i pe fanii săi.

Cătălin Botezatu se află în locul în care în 2019 primea cele mai grele vești. Acesta nu a mers singur, ci alături de Eva Pavel, cea care de-a lungul timpului l-a consiliat din punct de vedere medical. Designerul este monitorizat în prezent de o echipă de 20 de medici, potrivit click.ro.

Fanii nu trebuie să-și facă griji, pentru că designerul face des vizite în Turcia, pentru a se asigura că totul este sub control.

„Am ajuns din nou la spitalul unde m-am tratat de toate problemele mele medicale. Sunt aici alături de Eva Pavel, consilierul meu medical internațional și așa cum îmi place să îi spun, îngerul meu păzitor. Sunt monitorizat de 14-20 de medici specialiști.

Cu Eva Pavel am fost la toate vizitele medicale, analize și operații. Cu Eva am adus din România în Turcia nu zeci, ci sute de pacienți români care, din păcate, au fost diagnosticați cu tot felul de boli, fără șanse, iar aici au avut șanse”, a declarat Cătălin Botezatu.

Starea de sănătate a designerului este cât se poate de bună, acesta nemaiavând nico problemă de natură oncologică, analizele sale fiind impecabile din acest punct de vedere. Urmează să facă și analize cardiologice, dar speranțele că acestea vor fi la fel de bune sunt mari.

„Starea de sănătate a lui Cătălin este foarte bună. În urma analizelor a reieșit că nu mai există nicio problemă de natură oncologică. Urmează o zi importantă la secția de cardiologie. Cătălin va efectua o angiografie pentru a verifica situația stenturilor montate cu 6 ani în urmă.

De-a lungul ultimilor ani, am fost alături de el la fiecare intervenție medicală pe care a avut-o. Mă bucur că pot fi alături de el și în aceste zile pline de emoții, când efectuează analizele medicale recomandate de medici, pentru a verifica starea lui de sănătate. El necesită o monitorizare medicală regulată și merge periodic la control”, a spus Eva Pavel.

Sursa: Tabu.RO