Liberalul Marcel Boloș, de curând trecut de la Ministerul Proiectelor Europene la Ministerul Finanțelor, le-a spus, luni, liderilor PNL că vinerea trecută a primit o scrisoare de la Comisia Europeană prin care erau avertizați că dacă nu scad deficitul bugetar, o parte din fondurile europene de coeziune le vor fi suspendate.

”Astfel, Guvernul PSD – PNL, condus acum de social-democratul Marcel Ciolacu, va trebui să ia măsuri pentru reducerea deficitului bugetar. Asta înseamnă fie să mai reducă din cheltuielile statului, fie să crească taxele pentru a avea încasări mai mari la buget, explică deputatul USR Claudiu Năsui. Ce urmează e limpede pentru fostul ministru al Economiei: PSD și PNL vor crește taxele deoarece să taie din cheltuieli înseamnă să se atingă de privilegiile clientelei de partid. La final, cele două partide vor da „vor da vina unii pe alții (sau pe UE sau pe mai-știu-eu-cine).

Așa că tot românii care duc greul vor avea de suferit.

O mică predicție pe ce urmează: o să crească taxele, după care vor da vina unii pe alții (sau pe UE sau pe mai-știu-eu-cine) iar românii vor pleca în continuare masiv din România”, a scris deputatul USR Claudiu Năsui, pe Facebook.

Sursa: Realitatea Din USR