Nina Hariton, finalista din echipa lui Sorin Bontea, a plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro.

Chef Sorin Bontea a fost extrem de surprins de rezultat. Juratul nu se aștepta ca Nina Hariton să fie câștigătoarea, iar această surpriză a fost evidentă în momentul în care a dezvăluit asta în fața camerelor de filmat.

”Nu-mi vine să cred! Am crezut că o să câștige Laurențiu! N-ai cum așa ceva. Doamne, sunt mândru de Nina, de echipă”, a spus Sorin Bontea.

Nina Hariton s-a întors recent din Paris pentru a participa în sezonul 11 al emisiunii Chefi la Cuțite 2023 și a reușit să obțină trei cuțite de aur din partea chefilor.

Imagine

Nina Hariton este originară din Republica Moldova și locuiește în Paris începând cu anul 2015. La vârsta de 31 de ani, ea lucrează ca agent imobiliar, dar are o experiență vastă în bucătărie.

Nina Hariton a acumulat o experiență valoroasă în bucătărie, lucrând timp de cinci ani în restaurante prestigioase din Franța. Cu toate acestea, a decis să renunțe la activitatea de bucătar pentru a-și putea dedica mai mult timp fiului său în vârstă de 7 ani.

Programul solicitant al industriei culinare nu-i permitea să petreacă suficient timp alături de copilul ei, motiv pentru care a făcut această schimbare în viața sa profesională.

Sursa: Tabu.RO