Întâlnire importantă în această după-amiază între ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și managerii de spitale din Capitală. Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, va discuta, astăzi, cu managerii de spitale, potrivit realitatea.net Din primele informații, se pare că dscuţiile vor avea loc online, urmând să înceapă în jurul orei 13:30.

Discuțiile ar putea veni pe fondul valului de infectări din Capitală din ultima perioadă. În prezent, Buc ureștiul are cea mai mare rată de infectare din țară, de 6,94. Numai la raportarea de ieri au fost înregistrate 1.142 de cazuri noi de infecție cu COVID-19, cifrele fiind mai mici în weekend față de în timpul săptămânii pentru că și numărul de teste efectuate este mai mic în weekend. În ultimele 24 de ore vorbim despre 14.859 de astfel de teste.

La ATI se află internate 1.289 de persoane în stare gravă. În București mai sunt libere numai 26 paturi de ATI. Spitalele care nu mai au niciun loc disponibil sunt Malaxa, Marius Nasta, Marie Curie, Carol Davila, Victor Babeș și Sf. Ioan.

De la debutul pandemiei și până în prezent, Capitala a înregistrat 85.669 cazuri de contaminare cu coronavirus. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti