O vizită la medicul stomatolog s-a transformat într-o tragedie pentru o familie din Pitești, luni seara. Copilul lor în vârstă de 4 ani, a ajuns în comă la spital după ce i-a fost făcută o anestezie la un cabinet dintr-o clinică privată din Pitești, informează realitateadearges.net

Mămica s-a dus cu copilul o clinică renumită de stomatologie din Pitești, luni seara. În timp ce era în cabinet, medicul i-a făcut micului pacient o anestezie. Se spune că la scurt timp micuţului i s-a făcut rău iar stomatologul a intrat în panică. Cea care a sunat la 112 a fost o asistentă.

Copilul a fost preluat de un echipaj de terapie intensivă mobilă, fiind dus în stare gravă la Spitalul de Pediatrie Piteşti. Acolo medicii s-au chinuit zeci de minute să îl stabilizeze şi să îl pregătească pentru transferul la un spital din Capitală. A fost intubat şi conectat la aparate care să-i monitorizeze funcţiile vitale şi să-l ajute să respire.

O ambulanţă a plecat cu pacientul la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii ” Grigore Alexandrescu ” Bucureşti, starea lui fiind instabilă. Se spune că este însoţit şi de medicul care a făcut anestezia.