Trustul de presă Realitatea atinge inima României. Într-o societate care s-a trezit, peste noapte, fără busolă, vrem să vă dovedim că există speranță! Luptă pentru România!

Trustul de presă Realitatea se mobilizează într-o acțiune fără precedent pe piața media! Postul nostru de televiziune, Realitatea PLUS, site-ul de știri www.realitatea.net, postul de radio Realitatea FM, dar și efortul susținut la nivel local prin site-urile de știri zonale fac lumină într-o țară tot mai umbrită de nevoile cetățenilor îngenuncheați de virus.

Avem nevoie de oameni, avem nevoie de tine! Luptă pentru România! Și luptă acum! Facem un apel fără precedent la mobilizare și organizare. Împreună, vom căuta cele mai bune soluții pentru a scoate țara din criză.

Vom cere sprijinul întregii comunități, români din țară și din lumea largă. Cu toții vom lupta pentru a găsi „antidotul”.

Facem un apel la cetățeni, autorități, politicieni, medici, cercetători, mici sau mari antreprenori, profesori și jurnaliști, oameni de bine care pot să susțină efortul colectiv de care România are nevoie ca de aer – vrem să vedem ce soluții există pentru România. Cum putem să scoatem România din criza economică în care se adâncește? Cum putem găsi echilibrul? Cum putem regândi societatea și nevoile ei? Și, cel mai important, ce facem DUPĂ?

Împreună putem să facem bine. Împreună putem aduce speranța. Împreună putem lupta pentru România. 

Intrați în direct la Realitatea FM sunând la acest număr de telefon: 021 – 569 8998

În plus, ne puteți trimite mesajele voastre pe adresa [email protected].