Primele rezultate ale autopsiei micuțului de 4 ani care a murit după o anestezie la dentist la începutul acestei săptămâni! Medicii legiști au constatat că băiețeul în vârstă de 4 ani și 8 luni a decedat din cauza unui stop cardio-respirator, anunță realitateadearges.net. Analizele nu s-au încheiat însă. Urmează testele toxicologice.

Medicii legiști au notat pe fișă faptul că micuțul nu avea probleme de sănătate, iar stopul cardio-respirator a fost provocat de analgosedare. 

La necropsie a asistat și șeful Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Argeș. 

În acest moment nu se cunosc dozele care au fost administrate copilului, deoarece testele toxicologice vor fi gata în câteva săptămâni.

Reamintim că un copil în vârstă de 4 ani și 8 luni, a murit după ce, în urma unei proceduri stomatologice la Clinica Teddy Care din Pitești a fost supus unei analgosedări injectabile și a intrat în comă. Ulterior, Direcția de Sănătate Publică Argeș a anunțat că în clinică astfel de anestezii erau făcute ilegal, din cauză că unitatea nu avea autorizație pentru Secție de Anestezie și Terapie Intensivă.