Este scandal de proporții la Spitalul Județean de Urgență din Slatina, cel mai mare spital din județul Olt. pacienții au semnalat faptul că, în saloanele secției de Cardiologie, colcăie gândacii. Oamenii spun că insectele merg pe paturile lor și în dulapurile cu mâncare. Potrivit managerului spitalului, dezinsecția s-ar fi făcut în urmă cu doar două săptămâni. 

Imagini revoltătoare filmate în unul din saloanele secției de Cardiologie a Spitalului din Slatina. Pacienții spun că sunt invadați se insectele care mișună chiar și pe ei, în timpul nopții.  Conducerea spitalului spune însă că dezinsecția se face periodic, dar că spațiul este mare și nu se poate face peste tot în același timp. Ciudat este și faptul că unitatea a fost verificată de Direcția de Sănătate Publică în urma sesizărilor, dar inspectorii susțin că nu au găsit nimic. 

Situația de la Spitalul din Slatina a ajuns în atenția prefectului județului Olt încă de la sfârșitul săptămânii trecute, însă când a mers în control, nu a fost lăsat să intre. Prefectul a sesizat corpul de control al ministrului Sănătății. Situația ar pesista încă de anul trecut, când mai multe imagini cu gândacii filmați prin saloanele spitalului au fost surpinse de pacienți. 

Foto, AICI

Sursa: Realitatea Medicala