Dosarul morții Mădălinei Manole este la un pas de redeschidere, după ce o echipă de experți susține că are probe pentru a demonstra că artista ar fi fost ucisă. Cea care conduce echipa este profilerul FBI Mihaela Brooks, care susține că are dovezi care vor schimba complet datele acestui caz.

Mihaela Brooks, care a lucrat pentru FBI la elucidarea multor cazuri de crimă în SUA, a preluat și dosarul morții Mădălinei Manole. Specialista, care e analist de investigații penale certificat în anti-terorism și realizator de profiluri psihologice în cazurile de crimă, susține că deține probe care arată că Mădălina Manole a fost ucisă, potrivit BZI.

„Sperăm (…) să fim în tribunal la cazul Mădălinei Manole. Este foarte mult de lucru pentru că trebuie să arătăm unde au fost erorile și de ce este omor. Avem niște expertize care s-au făcut și care arată omorul. Vor fi făcute publice doar după ce începe procesul. Mai multe nu pot să spun acum, ce dovezi avem”, a spus Mihaela Brooks pe rețelele sociale.

Profilerul FBI susține că SMS-ul pe care Mădălina Manole l-ar fi trimis către propriul ei telefon, în noaptea morții, nu este scris de ea.

Mai mult, experta susține că în derularea anchetei s-au produs erori flagrante, suspecte, care demonstrează fie rea intenție, fie lipsă de profesionalism.

Mădălina Manole a murit în ziua de 14 iulie 2010, chiar în ziua în care împlinea 43 de ani. Moartea sa a fost considerată sinucidere, survenită după ce a înghițit o cantitate impresionantă de pesticid.

Familia n-a acceptat însă varianta oficială și a cerut continuarea investigațiilor.