Într-un nou mesaj postat pe rețelele sociale, Dan Negru atrage atenția asupra faptului că în România vedetele nu mai beneficiază de aceeași popularitate odată cu înaintarea în vârstă.

În timp ce în străinătate celebritățile sunt privite într-o lumină tot mai favorabilă odată cu trecerea anilor, la noi în țară, spune Dan Negru, vedetele nu mai beneficiază de aceeași popularitate odată ce înaintează în vârstă.

Dan Negru subliniază că în țara noastră, după vârsta de 30 de ani, ești considerat în mod ironic bătrân, trecându-se pe listă alături de Ștefan Bănică Jr. sau Andreea Esca, vedete cu prestanță, care au o carieră impresionantă în industrie.

Eu, Ștefan Bănică, Andreea Esca la 50 suntem bătrâni. Smiley sau Delia la 40 sunt și ei…Pentru că la noi bătrânețea începe la vreo 30 de ani! Larry King devenea celebru la 54!

Avea vreo șansă la noi ?

Televiziunile din România n-au niciun prezentator de știri trecut de 60 de ani deși in lumea civilizată știrile sunt prezentate de jurnaliști de peste 50-60 ani pentru că ei au experiență și credibilitate. Giani Morandi a prezentat anul ăsta San Remo la 78 de ani. La noi, vârsta lui Gica Petrescu era subiect de bancuri!”, s scris Dan Negru pe internet.

În continuare, cel supranumit regele audiențelor a făcut o comparație între Regele Mihai al României și Regina Elisabeta a II-a. El a subliniat că suverana Marii Britanii era iubită de un popor întreg și impunea respect chiar și la vârsta de 96 de ani, în timp ce suveranul nostru a fost tratat diferit.

”Ole, Ole, ieși afară moșule” erau scandările împotriva Regelui Mihai in anii ’90. Regele avea atunci 70 de ani.

Regina Angliei a murit la 96 și vârsta îi era un privilegiu.”,  a continuat Dan Negru.

De asemenea, prezentatorul TV a vorbit despre discriminarea de vârstă și atunci când vine vorba de accesarea unui credit bancar, subliniind faptul că băncile te consideră ”mort” după ce ai trecut de vârsta de 60 de ani, indiferent de veniturile pe care le ai.

„La noi, după 60 de ani nu mai poți să accesezi niciun credit indiferent de venituri sau de avere. Băncile te consideră mort!
Discriminarea de vârstă există in România. N-o spune nimeni!

E o molimă care atacă generație după generație și noi toți tăcem. România știe cel mai bine să transforme vârsta în regrete.”, a continuat Dan Negru.

 

Sursa: Tabu.RO