Autorul dublei crime de la Timișoara a fost prins. Prima fotografie cu suspectul dublei crime de la Timișoara a fost făcută publică. Mascații de la trupele speciale au descins astăzi în două locații, scrie realitatea.net

Autorul dublei crime de la Timișoara a fost prins. Prima fotografie cu suspectul dublei crime de la Timișoara a apărut în spațiul public. Imaginea a fost surprinsă de camerele de supravegheze la mai bine de 20 de ore de la asasinat.

Operațiunea a fost complicată, spun polițiștii.

Principalul suspect a fost surprins de camerele de supraveghere a unei locații unde astăzi au descins anchetatorii. Acesta poartă tricou de culoare verde închis, pantaloni de trening gri, iar încălțămintea este verde.

Totodată, suspectul are un hanorac de culoarea neagră, cu glugă. În imaginile surprinse, este cu telefonul în mână.

Mascații de la trupele speciale au descins astăzi în două locații.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, depun toate eforturile în vederea identificării bărbatului bănuit de comiterea infracțiunii de omor calificat și tragerea acestuia la răspunderea penală.

Ancheta este în plină desfășurare, se folosesc toate mijloacele și tehnica din dotare și se cooperează cu polițiștii din județele limitrofe, astfel încât rezultatele să fie pe măsură, asigură oamenii legii.

Sursa: Realitatea din Justitie