UNTOLD, un festival de renume mondial, născut la Cluj-Napoca, marchează o nouă etapă în expansiunea sa globală prin parteneriatul încheiat cu orașul Dubai, considerat cea mai futuristică și inovativă destinație din lume în ceea ce privește entertainmentul.

Într-un gest spectaculos pentru debutul în orașul viitorului, UNTOLD și Armin Van Buuren au stabilit două recorduri mondiale pe emblematica clădire Burj Khalifa, simbol al Dubaiului: un show live la cea mai mare înălțime realizat vreodată pe cea mai înaltă clădire de pe planetă și folosirea celui mai mare ecran LED din lume în timpul spectacolului.

Pentru februarie 2024, UNTOLD pregătește un eveniment muzical de proporții în Dubai, care va avea loc în Expo City Dubai, una dintre cele mai impresionante atracții ale orașului.

Această colaborare cu Dubaiul reprezintă un pas monumental pentru UNTOLD, consolidându-și statutul de epicentru cultural și de entertainment exclusivist în întreaga lume. Faptul că un brand românesc a devenit partenerul cheie în entertainmentul unui oraș atât de avangardist și inovator precum Dubaiul demonstrează recunoașterea internațională a calității și a impactului pe care UNTOLD l-a avut pe scena festivalurilor din întreaga lume.

UNTOLD Dubai promite să ofere o experiență muzicală și de divertisment de neegalat, aducând magia și entuziasmul caracteristice festivalului UNTOLD într-un decor spectaculos și futurist. Este un nou capitol în evoluția festivalului, care își extinde influența și pasiunea pentru muzică electronică către noi orizonturi și către publicul internațional.

Astfel, UNTOLD confirmă încă o dată poziția sa de lider și inovator în industria festivalurilor, aducând în prim-plan România și orașul Cluj-Napoca ca puncte de referință în cultura și divertismentul internațional.

Show-ul lui Armin van Buuren, realizat împreună cu UNTOLD pe Burj Khalifa, va putea fi văzut de fanii din întreaga lume în vara acestui an. ,,Este o conexiune incredibil de puternică între mine, festivalul UNTOLD și fanii. Nu cred că m-am mai simțit vreodată atât de viu ca pe scena de la UNTOLD, iar asta face ca noul show pentru UNTOLD Dubai să fie incredibil. Sunt atât de fericit că am mixat la etajul 148, pe Burj Khalifa, și dobor două recorduri mondiale făcând ceea ce iubesc: să pun muzică pentru toți fanii, care sunt atât de prețioși pentru mine.”

Bogdan Buta, fondator și CEO al UNTOLD: ,,Suntem impresionați de viziunea și ambiția Dubaiului. Credem că împărtășim aceste calități, astfel Dubai este locul perfect pentru a continua să prezentam conceptul unic, UNTOLD, întregii lumi. „

Susținut de Ministerul Economiei și Turismului din Emiratele Arabe Unite și în parteneriat cu Expo City Dubai, UNTOLD Dubai este gata să devină o nouă atracție pe harta internațională a entertaimentului. Pentru a afla detalii despre UNTOLD Dubai, dar și pentru a avea acces la bilete early-bird și oferte exclusive, fanii din întreaga lume se pot înregistra pe untold.com/dubai.

Sursa: Tabu.RO