O asistentă medicală de la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” a murit pe 28 ianuarie, la o săptămână după ce a primit cea de-a doua doză de vaccin, a confirmat, vineri seară, Ministerul Sănătăţii. Femeia n-a avut reacţii adverse nici după prima doză de vaccin, nici după rapel, iar cauzele decesului urmează a fi stabilite de către medicii legiști.

 ”Asistenta medicală, în vârstă de 55 de ani, a fost vaccinată la 21 ianuarie a.c. cu doza de rapel şi a decedat la 28 ianuarie a.c. Menţionăm că nu au existat reacţii adverse nici după prima doză de vaccin, nici după rapel”, a transmis Ministerul Sănătăţii.

”Pentru corecta informare a opiniei publice vom reveni cu precizări în momentul în care vom avea rezultatele preliminare ale autopsiei”, a mai transmis ministerul.

Beatrice Mahler, managerul Institutului, a transmis presei o serie de precizări.

„Colega noastră avea 55 de ani, a decedat la domiciliu în 28 Ianuarie, doza de rapel a fost efectuată în 21.01.2021. Menționez că nici după prima doza, nici după rapel nu au fost reacții adverse la colega noastră”, a precizat Mahler, potrivit realitatea.net

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti