Coodonatorul Campaniei Naţionale de Vaccinare, colonelul medic Valeriu Gheorghiță, s-a vaccinat, astăzi, la centrul de vaccinare pentru COVID 19 de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davila”. 

„Vă mulțumesc tuturor că sunteți alături de mine și de colectivul militar. Este un moment pe care l-am așteptat atâtea luni alături de colegii nostri. Astăzi știința a triumfat și este alături de noi, alături de oameni. Ne-a oferit într-un timp foarte scurt un vaccin care respectă toate standardele de siguranță și eficacitate.

Sunt onorat si mândru că alaturi de colegii mei de la Comitetul Național de Coordonare pentru vaccinul antiCovid ne ocupăm de această campanie. Ne preocupă asigurarea unui mediu favorabil pentru cei care se vor vaccina (…) Vaccinarea reprezintă masura corectă, medicală, sigură și eficientă prin care noi putem împreună și numai împreună să revenim la normalitate.

A fost o perioadă foarte lungă în care am asistat neputincioși, dar acum este timpul să redcucem consecințele negative, să limităm pierderile de vieți omenești, tragediile familiare. Suntem miscați de sentimente firești de ezitare, oboseală și neîncredere (…). Împreună putem să facem front comun, să fim solidari, să ne protejăm familia, prietenii și tara. E foarte important să fim încrezători în medici, în progresul științei pentru că doar împreuna putem să ieșim din această pandemie și sa ne întoarcem la viața normală”, a afirmat Gheorghiță, în urmă cu scurt timp, după ce a primit prima doză din vaccinul antiCovid Pfizer/BioNTech, potrivit realitatea.net 

Ieri, Ministerul Apărării anunța că toate spitalele militare din țară vor începe vaccinarea. 

Sursa: Realitatea de Realitatea Medicala