Printr-un proiect care va fi supus astăzi dezbaterii Consiliului Local Piara-Neamț într-o ședință extraordinară, primăria va susține financiar familile victimelor tragediei din data de 14 noiembrie, precum și costurile de tratament și spitalizare pentru pacienții și cadrele medicale care au nevoie.

 
Andrei Carabelea: „Pe termen foarte scurt, vă anunț că am convocat de îndată o ședință extraordinară a Consiliului Local, în care voi propune, pe lângă sprijin financiar pentru familiile victimelor și pacienții și cadrele medicale care au nevoie, acordarea titlului de cetățean de onoare al Municipiului Piatra Neamț domnului doctor Cătălin Denciu, eroul nostru și al întregii țări. Este un gest mic pe care îl putem face în fața eroismului său care ne-a lăsat pe toți fără cuvinte. Căci de mulțumit nu îi vom putea mulțumi vreodată îndeajuns…
Tragedii similare din istoria recentă a României au dus la dezbinarea societății. Mi-aș dori mult să nu se întâmple la fel si acum. Dragi pietreni, e momentul să fim uniți în rugăciune și în smerenie, să nu ne pierdem speranța și să avem încredere că vinovații vor plăti și dreptatea va învinge.
Îi plângem pe cei care nu mai sunt printre noi, ne rugăm pentru cei care încă se luptă, dar ne suflecăm mânecile și trecem la treabă. Acum.”

Sursa: Realitatea de Neamt