Medicul craiovean Dan Gabriel Mogoș, cunoscut chirurg și profesor universitar, a decedat, anunțul fiind făcut de către fiul acestuia, Gabriel Mogoș.  

„Cu profundă durere în suflet și regret, vă anunțăm că cel care a fost un sot si tata minunat, chirurg desavarsit, profesor universitar si inainte de toate un mare OM , trateaza de astazi sufletele in ceruri alaturi de bunul Dumnezeu!”, a postat, vineri dimineațaă, fiul medicului, pe pagina de Facebook.

Vestea a întristat foarte multe persoane, atât pacienți ai medicului, cât și colegi sau cunoscuți ai familiei.

„O pierdere enorma pentru toți, pacienți, colegi, familie, pentru chirurgia românească. Un Om Deosebit înainte de toate, un mare profesionist, cuvintele sunt prea puține pentru a exprima profundul regret al pierderii d-lui profesor Mogoș! O mare personalitate a chirurgiei românești. Dumnezeu sa l odihnească în pace”, „Sincere condoleante Gabi, imi pare nespus de rau. Un OM deosebit cu un suflet de aur si un medic de exceptie. Sunt alaturi de intreaga familie in aceste momente dificile”, sunt două dintre mesajele postate de către pacienți sau persoane care l-au cunoscut pe medic.

Sursa: Realitatea de Dolj