Doi doctori şi un ambulanţier de la Serviciul de Ambulanţă Dâmboviţa au fost depistaţi pozitiv şi acum se află în izolare la domiciliu. 

Sunt indicii că aceştia nu ar fi contactat virusul la locul de muncă. Tot personalul a fost testat, iar patru persoane, care au intrat în contact cu cei pozitivi, au fost izolate la domiciliu până la primirea rezultatelor.

„În prezent avem patru medici care au fost testaţi, iar doi dintre ei au ieşit pozitivi. Un medic a contactat virusul în concediu, iar cel de-al doilea nu se ştie sursa, posibil de la soţ, care lucrează la Poliţie, posibil de la noi. În acelaşi timp avem şi un ambulanţier pozitiv, confirmat din 13 iulie, dar acesta a fost în echipă cu medic care a ieşit negativ. Am mai testat patru persoane: un ambulanţier, doi asistenţi şi o persoană Tesa şi aşteptăm rezultatul. Aceşti asistenţi au făcut parte din echipe cu medicii testaţi pozitiv. Nu este nimeni internat, toţi sunt acasă”, a precizat managerul Serviciului de Ambulanţă Dâmboviţa, Gheorghe Mihail.

Sursa: Realitatea de Dambovita