Chemal Taner, un reputat medic stomatolog, fondator al unei clinici de specialitate în Constanța, a decedat joi seara, la Spitalul Colentina din București. Medicul Taner era directorul Asociatiei Romane de Implantologie Orala. 

În vârstă de doar 49 de ani, Chemal Taner, suferea de obezitate si de afectiuni cardiace, avand stenturi montate la inima de mai mult timp si trecand printr-o operatie de micsorare de stomac in urma cu cativa ani.

Moartea medicului Chemal Taner a fost anuntata si pe Facebook de secretarul Muftiatului Cultului Musulman din Roman, Refi Ergun: „Chemal Taner, reputat medic stomatolog, membru al comunitatii musulmane din Romania, azi 23 iulie 2020, trecut in randul celor drepti. Allah sa il aiba in paza Sa! Allah sa aiba grija de cei ramasi in urma! Basimiz saw bolsin! Allah rahmet eylesin! Catqan ceri Cennet bolsin!”
 
O colegă de breaslă, medicul Alexandra Cojocaru-Bărbulescu, a postat la rândul ei un strigăt de disperare: „Virus nenorocit, ai luat până acum viata a mulţi medici şi asistenţi cunoscuţi mie… azi ai mai facut o victimă… De ce??? Până când??? Vouă, celor care nu credeţi că există Covid, vă zic că există şi e al dracu’ de agresiv. Ucide. Şi pe sărac. Şi pe bogat. Şi pe urât. Şi pe frumos. Şi pe deştept. Şi pe prost. Nu face diferenţa. Ucide….“